BUTLLETÍ LLENGUA I EMPRESA – SETEMBRE 2016

Ja podeu llegir  “Llengua i Empresa” del mes de setembre, el butlletí mensual del CPNL que s’adreça al teixit empresarial amb l’objectiu de fomentar l’ús del català en el sector econòmic, especialment en les mitjanes i grans empreses.

Consta de tres seccions: “A un sol clic” (presentació de recursos i serveis que el CPNL posa a l’abast de les empreses); “Destacat” (informació de les activitats més rellevants que el CPNL ha dut a terme en el sector); i “El dubte” (resolució d’aspectes conflictius de la llengua catalana).

Butlletí Setembre 2016

Podeu consultar altres butlletins a Edicions anteriors

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb l’Oficina de Català de Cardedeu.

OC de Cardedeu – CNL del Vallès Oriental
938 461 827
cardedeu@cpnl.cat
http://www.cpnl.cat
www.facebook.com/oficinadecataladecardedeu
Share this article on Facebook