Presentació programa Agrorienta’t – gener 2018

El dimarts dia 16 es va presentar Agrorienta’t, el nou programa comarcal d’assessorament públic al sector agroramader creat entre l’Ajuntament de Cardedeu i el Consell Comarcal. La sessió es va realitzar al CSETC i va comptar amb la participació del conseller comarcal Marc Candela i la regidora de Desenvolupament Local de Cardedeu Núria Hernández.

En Marc Candela va destacar la importància del sector agroramader a la comarca i la necessitat del recolzament públic al sector primari per garantir-ne la seva supervivència, posant com a exemple d’èxit la Xarxa de Productes de la Terra.

Per la seva banda, la Núria Hernández va explicar que Agrorienta’t és un programa pioner a la comarca que pretén assessorar a qualsevol empresa agroalimentària que desitgi implementar millores de viabilitat i que vulgui orientar-se en temes de producció, fiscalitat agrària, normativa alimentària i ajuts públics. La regidora va explicar que durant la prova pilot feta la tardor del 2017 s’han realitzat 27 assessoraments a més de 20 projectes agroalimentaris, tant de pagesia convencional com de projectes de nova creació.

La presentació va finalitzar anunciant que el programa continuarà desenvolupant-se perquè s’ha constatat el seu èxit i utilitat entre el sector agroramader. Per últim, es va animar a qui hi vulgui participar d’informar-se a través del Consell Comarcal o del CSETC de Cardedeu.

Share this article on Facebook