Activitats Dia Mundial de les persones consumidores i el consum responsable – 15 març 2019

El dia 15 de març se celebra el Dia Mundial de les Persones Consumidores i el Consum Responsable. Hem aprofitat aquesta efemèride per programar tot un seguit  d’activitats  de sensibilització  en temes de consum durant la setmana.

El dimarts  dia 12  de març, en el Mercat  Municipal,  Rafael Luna, tècnic de Consum de la Diputació de Barcelona  farà  una  xerrada  sobre “Al·lèrgens”. Està  destinada,  principalment, al comerç d’alimentació,  bars i  restaurants.

Per facilitar l’assistència tant de comerciants com d’hotelers s’han programat  dues  sessions: una a les 15h i un altre a les 16 h.

El dimecres dia 13 de març, en el Museu  Tomàs  Balvey,   a les 15 h, es farà una xerrada  sobre la normativa de consum  que tots els establiments comercials  han de complir. Aquesta xerrada  va adreçada especialment a tots els establiments  comercials però pot assistir  el públic en general.

Per concloure la setmana, el diumenge dia 17 de març  conjuntament amb la Xarxa  Comerç Cardedeu  i en  les activitats de Fora estocs es farà la  presentació de la Campanya de Consum Responsable. També hi haurà un espectacle de titelles a les 12h  “La botigueta”   adreçada  a un públic familiar i amb el que es pretén conscienciar sobre el consum responsable.

Share this article on Facebook