Prat Carnissers rep a la clienta 1 milió al Mercat Municipal de Cardedeu

Prat Carnissers rep a la seva clienta 1.000.000

El dimarts 26 de febrer 2019 va ser un dia de celebració al Mercat Municipal de Cardedeu. La parada de Prat Carnissers va rebre a la seva clienta 1.000.000 des de que van aixecar la seva persiana l’any 1982 quan el mercat es va inaugurar.

Feia dies que la botiga estava preparada per a tal esdeveniment i l’afortunada, a part de veure com la seva compra es complementava amb confeti, pastís i cava, va rebre un obsequi de part de l’Oriol Safont, responsable de la parada del Mercat.

 

 

Prat Carnissers, a part d’estar al Mercat Municipal des dels seus inicis fa més de 35 anys, n’és un dels motors principals. Amb la seva innovació i adaptació als nous temps i a les noves clienteles, han aconseguit aquesta important fita de ser la primera parada del mercat que arriben al client 1.000.000.

Tant de bo que les reformes de modernització que s’han fet durant el 2018 serveixin per a que la resta de parades també puguin fer celebracions com aquesta.

Felicitats a tot l’equip de Prat Carnissers!

Share this article on Facebook