Torna la Fira d’Economia Social, Solidària i de Cooperació de Cardedeu – setembre 2019

La setmana del 23 al 28 de setembre es tornarà a celebrar la Fira dedicada a l’Economia Social i Solidària, que comptarà amb la presència d’Esther Vivas i Pau Rodríguez, entre altres. Enguany, la Fira creix amb la integració de la Fira de Cooperació Internacional, un fet que enriquirà i ampliarà tant les activitats com l’exposició de parades del dissabte 28, que comptarà amb més de 25 projectes diferents.

L’esdeveniment començarà dilluns 23 amb una xerrada sobre cooperació internacional a càrrec de Miquel Carrillo, l’ODG i Entrepobles. El dimarts 24 serà el torn del documental “Cuidar entre terres”, amb un debat posterior amb les productores de l’obra: CoperAcció i La Directa. L’activista Esther Vivas serà la protagonista de la xerrada-diàleg del dimecres sobre “El Negoci del Menjar”, organitzat amb la col·laboració de Cardedeu Autosuficient i Ruben Suriñach.

El dissabte 28, la Plaça de Sant Corneli s’omplirà de carpes d’expositores de l’Economia Social, Solidària i de Cooperació Internacional. Des de les 10h i fins a les 20h s’hi celebraran en els diferents escenaris tallers, jocs infantils, taules rodones, un dinar popular i concerts.

L’objectiu de la Fira d’ESSC és fer conèixer entre la població què són l’ESS i la Cooperació, i facilitar la transició com a ciutadania cap a opcions de consum més responsables i sostenibles.

 

Share this article on Facebook