Informació de les accions realitzades als comerços de Cardedeu enfront la situació d’alerta deguda al coronavirus

En la situació actual d’alerta per a fer front al coronavirus, volem informar de les accions i mesures vinculades amb els comerços de Cardedeu.

• Recordem que els únics establiments que estan autoritzats a obrir durant aquests dies de confinament són els d’alimentació, begudes, farmàcies, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, premsa i papereria, benzineres, tabacs, equips tecnològics i de telecomunicacions, aliments d’animals de companyia, comerç per internet, telefònic o correspondència, tintoreries i bugaderies.
S’ha visitat tots i cadascun dels establiments alimentaris (65) per informar, instar i ajudar en la implementació de les recomanacions de seguretat alimentària. També s’han enviat recomanacions a tots els comerços (90) que poden obrir aquests dies.
• El mercat setmanal de dilluns queda suspès, incloses les parades d’alimentació. La decisió s’ha pres després de valorar que no es pot garantir el compliment de les mesures de seguretat.
L’Ajuntament dona suport a les iniciatives dels productors locals, comerços i a la Xarxa de Comerç de Cardedeu en el repartiment a domicili de productes alimentaris. Estem preparant un llistat que penjarem al web i a les xarxes socials.
La zona vermella es manté per tal de garantir la rotació de les persones que han d’anar als establiments de subministrament bàsic (farmàcies i comerços d’alimentació, preferentment). Convé garantir aquesta rotació a causa de les mesures de seguretat que intenten evitar, precisament, l’aglomeració de persones en els comerços. En un moment on el confinament és prioritari, es recomana evitar la zona vermella i aparcar en zones properes.

Share this article on Facebook