Quina és la proposta de valor del teu negoci? I com l’explico? – Aula virtual – Aula de màrqueting – 14 octubre 2020

Quina és la proposta de valor del teu negoci - CSETC - CardedeuCom treballar el discurs de venda amb la proposta de valor del teu negoci

Adreçat a empreses i persones autònomes amb el negoci en marxa o persones emprenedores que estan assessorant-se al CSETC sobre el seu projecte.

Dins el programa Aula de Màrqueting, es realitzen 1 webinar d’2 hores de durada cadascun mitjançant l’Aula Virtual on es defineix quina és la proposta de valor del teu negoci i es treballa l’aplicació al discurs de venda.

Dinamitzat per Yolanda Tarango, mentor & mentoring program manager en Barcelona Mentoring

OBJECTIUS
  • Elaborar el discurs de la proposta de valor d’un negoci.
  • Aplicar la proposta de valor al discurs de venda.

PROGRAMA
  • Conèixer les pautes per elaborar el discurs de la proposta de valor del teu negoci.
  • Elaborar el discurs del teu negoci.
  • Aplicar el discurs de la proposta de valor a la venda, tant offline com online.

Data: Dimarts 14 d’octubre 2020 – de 10h a 12h

Lloc: Aula Virtual del CSETC mitjançant plataforma online. S’enviarà el link d’accés i la contrasenya 48 hores abans del webinar.

Material: És necessari disposar d’ordinador amb webcam i micròfon, o en el seu defecte, amb la tablet o mòbil que deurà tenir instal·lada l’aplicació de la plataforma online.

Si estàs interessat en assistir-hi omple el Formulari inscripció

*Si no ets usuari del CSETC, per assistir a la formació és necessari aportar el DNI/NIE mitjançant un fitxer pdf o una foto del mateix, al correu info@csetc.cat

**És obligatori connectar-se uns 15 minuts abans al link que rebreu al vostre mail per assegurar que els aspectes tècnics de connexió, imatge i so funcionen correctament, i d’aquesta manera el temps de 2 hores del webinar sigui el temps efectiu real.

Share this article on Facebook