Fora Estocs a la botiga! – del 6 al 13 de març 2021 a Cardedeu

Fora Estocs a la botiga - CSETC - CardedeuFora Estocs a la botiga!

Com cada any, els comerços de Cardedeu es preparen per fer el remat final a la campanya de rebaixes d’hivern amb l’acció Fora Estocs.

Enguany, però, no podem realitzar aquesta acció tots plegats en un espai donada la situació que vivim amb les mesures contra la Covid-19. És per això que des de la Xarxa Comerç Cardedeu ens hem adaptat a les circumstàncies: presentem la Fora Estocs a la botiga! Des del dissabte 6 fins al 13 de març, els establiments participants oferiran preus d’escàndol i ofertes que no es poden deixar escapar!

Malgrat el cap de setmana del 6 i 7 de març la majoria de comerços participants no podran aixecar la seva persiana degut a les restriccions de comerç, els cardedeuencs podran aprofitar el menú especial del Cafè de la Plaça – Menú “Fora Estocs”: paella marinera amb beguda i postres o cafè per 16€.

A partir de dilluns 8 de març ja podreu trobar entre tots els establiments participants els productes Fora Estocs. Els veureu marcats amb unes etiquetes especials preparades per l’acció.

Fora Estocs a la botiga - actuacions - CSETC - CardedeuA més, comprar productes “fora estoc” té premi! Tots aquells que comprin algun d’aquests productes podran omplir una butlleta per participar al sorteig de 30€ per bescanviar als comerços associats a la Xarxa Comerç Cardedeu. Hi haurà 4 guanyadors, amb un total de 120€ en joc.

Per últim, i no menys important, des d’Squash Cardedeu s’oferiran dues classes virtuals gratuïtes a través de la plataforma Twitch (@squashcardedeu) per tots aquells que ho vulguin provar! Dimarts 9 de març a les 19h classe de Tonofit i dijous 10, a les 18.30h, Zumba.

Des de la Xarxa Comerç esperem que gaudiu de la iniciativa, aprofiteu els descomptes i promocions i doneu suport una vegada més al comerç de Cardedeu!

Establiments participants
4ECO Sistemas, Artijoc, Calçats Carles Cánovas, Compàs, De tela, Dual Moda, El gat Corneli, Esports10, Gemma Complements, Godoy Cardedeu, Llibreria Espai31, Lluïsa Calçats, Moments de patchwork, Pepa Terron, Productes Naturals Glòria, Sistres, Suc de taronja i UEdeDRAC.

Share this article on Facebook