Fira d’Economia Social, Solidària i de Cooperació a Cardedeu 2021

Fira Economia Social Solidaria i Cooperació Cardedeu CSETCAquesta tardor, del 4 al 9 d’octubre, de nou la Fira d’Economia Social, Solidària i de Cooperació a Cardedeu!

En aquesta edició recuperem la presencialitat i proposem un programa d’activitats durant la primera setmana d’octubre que culminarà amb una fira d’entitats el cap de setmana. L’objectiu de la Fira Ecosocial és generar espais de trobada, reflexió i acció des d’un model econòmic que posi al centre les persones i la vida.

Així durant la setmana proposem dues taules rodones i un cinefòrum. La taula rodona del dilluns 4 “L’emergència als nostres plats: alimentació, clima i agroecologia” se centrarà en com contribuir a la lluita contra el canvi climàtic des de la nostra alimentació; amb presència de projectes de referència: Eixarcolant; Ramats de Foc, Espigoladors i Cori Calero periodista ambiental.

Programa Fira Economia Social Solidaria i Cooperativa Cardedeu CSETCLa taula rodona del dimarts dia 5 “Paraules d’Arcadi: què hem après del món i com podem actuar” serà un espai on homenatjar l’Arcadi Oliveres i posar en valor el seu llegat. Finalment el dimecres 5 hi haurà un cinefòrum al Cinema Esbarjo amb el documental “El Cost de la fruita” on fer visible la situació dels temporers i la pagesia a les terres de ponent, per a reivindicar drets socials i laborals dignes en les nostres opcions de consum.

Finalment, dissabte 9 al matí hi haurà Fira d’entitats i projectes amb parades diverses de projectes locals i de referència com La Fresca  cooperativa de consum, Cardedeu Vital, El Mercadet d’Artesania, Cal Paler Nou cooperativa d’habitatge, entre d’altres.

També podrem gaudir d’un espectacle familiar amb la companyia Comsoc i d’un concert de música de la mà de Cafè d’Alger.

La Fira Ecosocial es co-organitza des del l’Ajuntament de Cardedeu des del CSETC i l’àrea de Participació, en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental.

Us esperem!

Aforament limitat, sense inscripció prèvia.

Share this article on Facebook