Bitcoin, criptomonedes, i Blockchain (cadena de blocs), què és? – Caixa Eines Tecnològiques – 27 octubre 2021

Bitcoin criptomonedes blockchain què és? Cardedeu CSETC Formació Caixa Eines TecnològiquesConeix les noves formes d’interactuar amb el teu mercat.

Adreçat a empreses i persones autònomes amb el negoci en marxa o persones emprenedores que estan assessorant-se al CSETC sobre el seu projecte.

Dins el programa formatiu Màrqueting Digital 2021 #eMKT21,  treballem diferents aspectes per ajudar a la promoció dels negocis amb l’etiqueta “Caixa d’Eines Tecnològiques”. Aquesta formació es desenvolupa mitjançant 1 webinar de 3 hores a l’Aula Virtual, on s’explicarà de forma senzilla, introductòria i molt amena gràcies a exemples i casos d’ús sobre què és Bitcoin, les criptomonedes i Blockchain, i les oportunitats que se’ns obren.

Dinamitzat per Teresa Garriga, consultora en transformació digital. 

Objectius

  • Presentar el concepte Bitcoin, criptomonedes i Blockchain, mostrar que han arribat per quedar-se i les seves oportunitats que ens ofereixen.
  • Demostrar que el Bitcoin, les criptomonedes i la tecnologia Blockchain representen un canvi de pensar, d’interactuar i de compartir.

Contingut

  • De forma bàsica, què és Blockchain (cadena de blocs), bitcoin i les criptomonedes?
  • Introducció al concepte de Blockchain, aproximació a les noves formes de negoci, als nous mercats, i a les noves formes d’operar.
  • Exposar els canvis en la forma de pensar, de confiar, d’interactuar, i de compartir amb aquesta tecnologia.
  • Reflexió sobre les criptomonedes, per exemple bitcoin, les implicacions i les plataformes amb criptomonedes com els primers beneficiaris.
  • Infiltrar alguns conceptes: smart contracts (contracte intel·ligent), wallet (moneder virtual), miners, hash, i token.

Observacions: Heu de tenir una empresa creada o un projecte emprenedor que estigueu treballant actualment.

Data: Dimecres 27 d’octubre de 2021 – de 10h a 13h

Lloc: Aula Virtual del CSETC mitjançant plataforma online. S’enviarà el link d’accés i la contrasenya 48 hores abans del webinar.

Material: És necessari disposar d’ordinador amb webcam i micròfon, o en el seu defecte, amb la tablet o mòbil que deurà tenir instal·lada l’aplicació de la plataforma online. És obligatori tenir oberta la càmera durant la formació.

Inscripcions: Si estàs interessat/da en assistir-hi omple el Formulari d’inscripció

*Si no ets usuari del CSETC, per assistir a la formació és necessari aportar el DNI/NIE mitjançant un fitxer pdf o una foto del mateix, al correu info@csetc.cat

**Totes les persones inscrites han d’haver lliurat la fitxa d’usuària amb una antelació de 48 hores abans d’iniciar la formació. En cas contrari, perdreu la vostra plaça.

***És obligatori connectar-se uns 15 minuts abans al link que rebreu al vostre mail per assegurar que els aspectes tècnics de connexió, imatge i so funcionen correctament, i d’aquesta manera el temps de 3 hores de cada sessió del webinar sigui el temps efectiu real.

****No es permetrà l’accés a la formació, 15 minuts després de l’inici de la mateixa.

Share this article on Facebook