Linkedin, tens optimitzada la que ja és la millor xarxa de contactes que existeix? – Caixa d’eines tecnològiques (Online) – 3 novembre 2021

Linkedin pàgina d'empresa - Caixa Eines Tecnològiques - CSETC CardedeuTreballa la pàgina d’empresa a Linkedin.

Orientat als professionals, negocis ja en marxa o projectes que ja s’estan assessorant al CSETC.

Dins el programa formatiu Màrqueting Digital 2021 #eMKT21,  treballem diferents eines per ajudar a la promoció dels negocis amb l’etiqueta “Caixa d’eines tecnològiques”. Aquesta formació es desenvolupa mitjançant 1 webinar de 5 hores a l’Aula Virtual, on es treballarà a fons l’eina digital Linkedin com a potent xarxa professional.

Dinamitzat per Rosaura Alastruey, pionera del networking professional (BEN FET) i formadora d’eines digitals per facilitar el màrqueting empresarial com LinkedIn, plataforma de la que forma part des del 2004.

Objectius

Amb més de 706 milions d’usuaris registrats, i un creixement exponencial durant el confinament, LinkedIn ha esdevingut ja un potent directori de professionals per establir contacte, fer propostes i generar negoci. Però, la saps utilitzar realment? Tens el teu perfil professional optimitzat? I t’has plantejat reforçar la teva presència amb un estratègic perfil d’empresa?

Contingut

  • LinkedIn: situa’t i coneix les seves xifres exponencials.
  • El perfil personal, el teu diamant en brut: li donem “brillantor”?
  • El perfil d’empresa: te l’has plantejat com emprenedor/a?
  • 10 consells avançats per treure-li el màxim profit

Auditoria prèvia: Envia el perfil de Linkedin al correu activitats@csetc.cat abans del 29 d’octubre 2021, i la dinamitzadora us lliurarà un anàlisi del vostre perfil.

Observacions: Heu de tenir una empresa creada o un projecte emprenedor que estigueu treballant actualment (clarament definit i en fase final de creació del projecte).

Data: Dimecres 3 de novembre de 9h a 14h

Lloc: Aula Virtual del CSETC mitjançant plataforma online. S’enviarà el link d’accés i la contrasenya 48 hores abans del webinar.

Material: És necessari disposar d’ordinador amb webcam i micròfon, o en el seu defecte, amb la tablet o mòbil que deurà tenir instal·lada l’aplicació de la plataforma online. És obligatori tenir oberta la càmera durant la formació.

Inscripcions: Places limitades. Si estàs interessat/da en assistir-hi omple el Formulari d’inscripció

*Si no ets usuari@ del CSETC, per assistir a la formació és necessari aportar el DNI/NIE mitjançant un fitxer pdf o una foto del mateix, al correu info@csetc.cat

**Totes les persones inscrites han d’haver lliurat la fitxa d’usuària amb una antelació de 48 hores abans d’iniciar la formació. En cas contrari, perdreu la vostra plaça.

***És obligatori connectar-se uns 15 minuts abans al link que rebreu al vostre mail per assegurar que els aspectes tècnics de connexió, imatge i so funcionen correctament, i d’aquesta manera el temps de la sessió del webinar sigui el temps efectiu real.

****No es permetrà l’accés a la formació, 15 minuts després de l’inici de la mateixa.

Share this article on Facebook