Torna la Fira de Sant Isidre! del 13 al 16 de maig a Cardedeu

Deixem enrere les dues edicions anteriors cancel·lades i encarem amb il·lusió aquesta cita anual de referència amb més de 20 mil visitants any rere any des del 1984.

Són protagonistes el bestiar, la mostra gastronòmica i l’espai agroecològic amb un extens i llaminer programa d’activitats adreçat a tots els públics.

Des del 2016 l’espai agroecològic ubicat al Parc Pompeu Fabra, és un escenari destacat on posar en valor l’aposta municipal per una producció ecològica, local i de temporada. Hi trobareu parades on fer un mos o un glop, comprar productes i conèixer projectes que treballen per posar a l’abast de més persones una alimentació de qualitat i sostenible.

Consulteu i gaudiu del PROGRAMA D’ACTIVITATS DE L’ESPAI AGROECOLÒGIC on destaquem la presentació de Tres Terres cooperativa agroecològica constituïda recentment per tres productors locals. I la xerrada sobre ramaderia i incendis, on coneixerem com pràctiques agrícoles i ramaderes contribueixen a la preservació del territori.

Enguany també ens visiten dues cuineres, la Maria Nicolau i la Iolanda Bustos que acaben de publicar llibres que podreu adquirir i fer signar al mateix espai.

L’espai agroecològic també és un espai de trobada i bon ambient amenitzat per xerrades, cercaviles, concerts, tast-vermuts, rutes, espectacles familiars i una zona de joc per a la canalla feta amb bales de palla.  Diversió i agroecologia!

Seguiu-nos a xarxes per estar al dia, anirem donant notícies.

Instagram: @cardedeu_agroecologic

Twitter: @AgroecoCarde10

 

 

Share this article on Facebook