Curs Impuls MogentTIC: Claris FileMaker: desenvolupa aplicacions personalitzades per al tu negoci


Detall de l'esdeveniment

El esdeveniment acaba el 10 març 2023


Programació per a no informàtics

Gestionar el nostre negoci sense el suport de tecnologia pot resultar complicat avui en dia. En molts casos, no surt a compte contractar una eina de gestió, bé perquè no s’adapta ben bé a les necessitats del negoci o bé perquè contempla moltes opcions que no s’utilitzaran i per les quals es paga. L’alternativa, en aquests casos, és la gestió amb un full de càlcul.

La plataforma Claris FileMaker permet desenvolupar aplicacions personalitzades per ser utilitzades amb el mòbil (apps) o amb l’ordinador de sobretaula. En aquest primer curs d’introducció a aquesta eina, construiràs la teva pròpia aplicació per gestionar els clients i/o proveïdors i tot el circuit de pressupost-comanda-albarà-factura.

Et pot interessar aquesta activitat si et trobes en alguna de les circumstàncies següents:

  • La teva base de dades de clients i/o proveïdors està en EXCEL.
  • Dupliques entrada de dades (és a dir, fas el pressupost i quan has de fer la factura, has de tornar a entrar tota la informació).
  • El teu negoci comença a créixer i necessites una eina de gestió en la que fer partícips a altres persones de l’equip.

Objectius:

  • Conèixer una eina que permet fer aplicacions personalitzades per a la gestió del nostre negoci, la relació amb les persones de l’equip, els nostres clients o proveïdors…
  • Desenvolupar una eina per gestionar la base de dades de clients i/o proveïdors, així com tot el circuit pressupost-comanda-albarà-factura.

Contingut/programa:

  • Formació 100% pràctica per aprendre el funcionament bàsic de l’eina.

 

Cal portar ordinador personal.

Formador: Víctor Mijares Franco

 

INSCRIPCIONS AQUÍ