COMERÇ

 

Els carrers de Cardedeu configuren un centre comercial urbà atractiu i amable. Hi trobareu més de 300 comerços al vostre servei; comerços que combinen tradició i modernitat i que segur que donen resposta a les vostres necessitats. El comerç de Cardedeu participa de forma molt activa en la vida de la ciutat.

Des del Servei de Promoció Econòmica treballem per la dinamització del sector comercial i de serveis del municipi i per enfortir i millorar la competitivitat d’aquest.

 

 

  • Informem i assessorem als comerciants sobre implantació i promoció comercial, ajuts i subvencions i normativa.
  • Impulsem programes de dinamització comercial amb la col.laboració de les associacions de comerciants
  • Organitzem accions de formació orientades a l’actualització de coneixements per una modernització de l’activitat comercial

 

Cardedeu compta amb dues associacions de comerciants: La Unió de Botiguers de Cardedeu i l’Associació de Comerciants del Centre de Cardedeu, que realitzen diverses activitats de dinamització comercial.

Contacta amb nosaltres:

Ivet Parera Coll
Tècnica de Dinamització Econòmica
T. 93 844 43 02 – 93 844 40 04
a/e: ivetpc@cardedeu.cat // dinamitzacio@csetc.cat

Mercat no sedentari dels dilluns

 

Els carrers del centre de la vila s’omplen de parades cada dilluns. La zona del mercat dels dilluns és la compresa entre els carrers Dr. Reig, plaça d’Anselm Clavé, Cervantes i carretera de Cànoves i hi podeu trobar parades de tota mena. Entre els gairebé 100 llocs de venda hi trobareu fruita, verdura, roba per dona, nen i home, bijuteria, sabates… i multitud de coses més.

Al Blog del mercat setmanal es pot veure notícies, plànol i notícies d’interès del mercat.