Els dies 13, 14, 15 i 16 de maig de 2022 celebrem la 37a edició de la FICARD- Fira de Sant Isidre  

Després de dos anys d’aturada amb motiu de la pandèmia per COVID19, torna la Fira de Sant Isidre a Cardedeu.

 

La Fira per antonomàsia de Cardedeu, multisectorial assentada en la mostra i concurs de bestiar té des de 2009 una nova marca: FICARD. Certamen majúscul a la demarcació, acull més de 20 mil visitants any rere any des de 1984 que fidelitzen la diversitat i pluralitat d’expositors. Entre els sectors representats hi ha: ramaderia, industria, comerç, restauració, automoció, entitats i des de l’edició del 2016 compta amb l’Espai Agroecològic.

La FICARD no seria el que és si, a part del bestiar i les parades comercials, no comptés amb una cartellera consolidada i tradicional d’activitats i espectacles d’animació, entre els quals destaquen el singular concurs mundial de menjadors de borregos, la gimcana de cotxes o la burricada (cursa amb rucs). Alguns dels actes que tampoc falten mai són la mostra gastronòmica, els espectacles eqüestres o la desfilada de moda, i l’assortit programa d’actes de la cultura local i nacional, com les sardanes o els geganters, o les activitats esportives per als més menuts.

Per la vila de Cardedeu és estacionalment un moment propici per a l’encontre, pel gaudi dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons en l’apogeu de la primavera en un entorn que hi convida. Des de l’edició del 2009  s’ha sumat a la Fira de Sant Isidre el trenet turístic, que passeja grans i petits per tots els barris de Cardedeu fins al recinte firal aprofitant la Ruta Modernista de Cardedeu. L’any 2016 es va integrar, com a element innovador l’espai Agroecològic, integrat a la Fira de Sant Isidre i dins el mateix recinte firal.

La Comissió de la Fira de Sant Isidre és l’òrgan sobirà de decisió i execució pel que fa a l’organització firal. La conformen 12 persones: els membres de l’associació -o junta en ple- i la regidoria de Desenvolupament Local. Es reuneix a la seu de l’associació a l’avinguda Àngel Guimerà 142 de gener a maig cada dilluns al vespre. Des de Promoció Econòmica es dóna suport directe al seu desenvolupament i difusió i es concedeix una subvenció per a la seva organització.

Si voleu participar com a expositor a la Fira d’enguany heu de posar-vos en contacte amb l’Associació Fira de Sant Isidre i omplir els formularis que trobareu a la part dreta d’aquesta pàgina (documents).

 

COM ARRIBAR-HI

Cardedeu està situat a 37 quilòmetres al nord de Barcelona i a 5 de Granollers. S’hi pot arribar fàcilment amb cotxe (sortida 12 de l’autopista AP-7) o amb tren (línia C2 de Rodalies). L’Ajuntament habilita aparcaments gratuïts prop del recinte firal.

GPS: 41º 38’31.12”N i 2º21’11.14″E

ORGANITZA

ASSOCIACIÓ FIRA DE SANT ISIDRE

A partir de febrer, de dilluns a divendres de 10 a 13 hores

Av. Àngel Guimerà, 142

Cardedeu – 08440

Tel.:93 135 40 95

fira.cardedeu@gmail.com

info@ficard.cat