EQUIP DOCENT MÀRQUETING 2.0, XARXES SOCIAL I COMERÇ ELECTRÒNIC

L’equip docent està format per professors universitaris amb dilatada experiència en docència i professionals de referència en la seva especialitat.

 

Rosaura Alastruey

Fundadora i Directora de Proyectos TIC, pionera iniciativa empresarial especialitzada en la difusió del networking professional (ben fet) en totes les seves modalitats i les (noves) eines de la Web 2.0 nascuda després d’un viatge inspirador a SiliconValley en el 2004. Amb visió internacional en constant actualització, és reconeguda investigadora, escriptora i conferenciant i professora universitària a nivell nacional sobre el tema i altres directament relacionats.

 

 

 

Àlex Araujo

 

 

Professor a l’Escola Universitària del Maresme (UPF), col∙laborador docent a EAE BusinessSchool (UPC) i responsable de la Tecnocampus Digital Factory.

 

 

 

 

David Camarena

 

CEO de GrupoNat.com, empresa amb més de 10 anys d’experiència en e-commerce ,amb projectes com Motocard.com, e-commerce internacional d’accesoris per equipar a motoristes , i Retto.com, e-commerce internacional dedicat al món del ciclisme i especialitzat en equipar al ciclista.

 

 

 

Víctor Jordan

 

Coodinador de la Unitat Tecnodidácticadel Tecnocampus Mataró; Consultor CTIC a la UOC idirector elearning al Johan Cruyff Institute.

 

 

 

 

Glòria Lozano

 

CEO i co-Fundadora de BCN Touch, empresa dedicada al desenvolpuament i comercialització d’una plataforma de màrketing mòbil per connectar el món físic amb el digital facilitant la relació entre marca i consumidor. Forma part del reduït col•lectiu de professionals que treballa la tecnologia NFC i QR des dels seus inicis.

 

 

 

Carlos Moreno

 

Fundador d’ AC Creativos, empresa dedicada al disseny i publicitat, màrqueting online i programació web des del 2002. 8 anys d’experiència com a consultor SEO i més de 10 en disseny gràfic i creativitat. Responsable de la Comunicació “On Line “de l’Associació d’Empresaris Cloud Computing de Catalunya (ACCECAT).

 

 

 

 

Sílvia Rubio

Sòcia fundadora i directora general d’Orbyce Comunicació. Màster en comunicació per la UAB. Experta en protocol, per la Universitat d’Oviedo, ha organitzat i dirigit l’àrea de protocol de reconeguts esdeveniments internacionals. Integra la tecnologia digital en el desenvolupament, l’estratègia i el procés de comunicació dels seus clients. Conferenciant i formadora, va crear i dirigir el Màster de Disseny i Gestió d’Esdeveniments per l’Institut Europeu de Disseny. Membre de l’Assoc. Nacional d’Agències de Comunicació (Espanya) i representa a Espanya en TaanWorldwide – Xarxa global d’experts en MK (67 països).

 

 

José Pedro Tarango

 

Tècnic de Finançament a Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona). Entre les seves funcions: assessorament a emprenedors i pimes, presentació projectes a capital privat (businessangels, VC, etc.), tramitació ajudes públiques (CDTI, ACC10, ENISA, etc.), negociació finançament amb entitats financeres (ICO, INICIA, etc.) i participació en la coordinació del programa Learning to Grow.

 

 

Yolanda Tarango

 

Emprenedora, consultora, formadora i coach amb més de 24 anys d’experiència professional, dels quals, 15 como directiva en la gestió de projectes multidisciplinars en el sector financer (entre ells: Directora de Banca per Internet i Màrqueting entre el 2006 i el 2008). Des del 2006 participa en iniciatives emprenedores de diferents sectors (salut, tecnològic, serveis, etc.).

 

 

Xela Falgueras

Emprenedora a “busca’t la vida” ® i xfdigital.cat. Llicenciada en Humanitats, MBA per ESADE i Postgrau en Comunicació per la UOC. Amb una trajectòria molt dinàmica, experiència en vendes i atenció al client en multinacionals, ha treballat en equips multidisciplinaris a Barcelona, Canàries, Anglaterra i les Balears. També ha desenvolupat habilitats de direcció i gestió d’equips administrant una petita empresa abans d’establir-se com a freelance en la comunicació digital i en la gestió professional de l’estratègia digital per a pimes del sector serveis. Actualment allotjada al CSETC.

 

 

Raul Rodelas

 

Enginyer Industrial per la UPC y EMBA per l’Universitat Ramon LLull, Soci en DC Consultors especialitzat en procesos estratègics a les àrees comercial i màrqueting.