La diversitat de comerços i serveis a peu de carrer, el mercat municipal de Cardedeu, el mercat setmanal no sedentari dels dilluns i la pluralitat de fires a l’aire lliure esdevenen un pol d’atracció ciutadà, que satisfà tan als cardedeuencs com a milers de visitants de ciutats properes.

El mercat municipal de Cardedeu: Vine al mercat i deixa’t seduir per l’explosió de colors, gustos i olors. Coneix la història del mercat, la cultura gastronòmica i la varietat de producte fresc que tens a l’abast de la mà.

El plaer de mirar, tocar, remenar i regatejar en el tradicional mercat no sedentari de dilluns. Cada setmana, et proposem una parada al centre de la vila envoltat d’una arquitectura modernista sense igual.

Fires i mostres: Les fires de Cardedeu t’ofereixen productes a bon preu i de temporada, t’acosten l’artesania i la cultura, el bon menjar i la comunicació en un ambient festiu i familiar únic. Punt de trobada a l’aire lliure i alhora motor econòmic, exerceixen d’autèntic aparador d’una ciutat que ha estat qualificada Vilaflorida per tercer any consecutiu.