12a Nit de l’Emprenedoria amb cap i cor

Més de 80 persones inscrites es van aplegar al Teatre Auditori de Cardedeu per la dotzena Nit de l’Emprenedoria. L’acte que reuneix any rere any persones i projectes emprenedors que aporten vitalitat econòmica i social a Cardedeu i municipis veïns, enguany presentava un nou mètode d’acompanyament a l’emprenedoria que s’impulsa des del CSETC: el mètode multidimensional.

El mètode d’emprenedoria multidimensional és una eina innovadora per acompanyar projectes emprenedors que posa la persona al centre i contempla tota les seves parts des d’una perspectiva holística.

Essent el cor i la raó ingredients bàsics per emprendre, cal acompanyar l’emprenedoria des d’una mirada racional que valora aspectes de mercat i rendibilitat econòmica però també des d’una mirada sistèmica que contempla aspectes emocionals i relacionals com el propòsit o la vocació.

L’acte, dinamitzat per Yolanda Tarango, mentora i promotora de programes de mentoring a Barcelona Mentoring, va comptar amb una taula rodona que va agrupar a diferents persones expertes en l’emprenedoria i el coaching sistèmic a la vegada que persones emprenedores que han impulsat i gestionat el seu projecte tenint en compte, a més dels aspectes racionals, aspectes emocionals i sistèmics.

A la taula vam comptar amb la presència de Mecè Brey, consultora d’alts directius; Manel Cortés, director del CSETC; Berta Santos, advocada i coach sistèmica; Jaume Gomis, economista i tècnic de desenvolupament local del CSETC i Àlex Huguet, fundadora d’Aglaya Huguet. A la vegada que vam enriquir la trobada amb la mirada de Juan Goñi, director general de les empreses del Grupo Cinfa, mitjançant un vídeo en diferit.

A partir de les idees aportades a la taula i les experiències i aportacions del públic vam gaudir d’un interessant debat al voltant la importància i l’efectivitat d’ampliar la mirada a aspectes emocionals i sistèmics en el moment de dur a terme un projecte d’emprenedoria.

 

Deixem un reportatge visual d’alguns dels moments de la nit: