12a Nit de l’Emprenedoria

Presentació del mètode multidimensional.
Cor i raó, ingredients bàsics per emprendre

El divendres 16 de desembre del 2022 tindrà lloc al Teatre Auditori de Cardedeu i la ja tradicional Nit de l’Emprenedoria, que des de fa més de 12 anys organitza el CSETC (Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu), reprenent el format presencial després de dos anys. Aquesta edició estarà dedicada a la presentació del mètode d’emprenedoria multidimensional, un mètode innovador i experimental que integra la mirada racional i la mirada sistèmica per al disseny i implementació de projectes emprenedors.

L’objectiu d’aquesta 12a edició és oferir a les persones emprenedores, i també a les empreses de Cardedeu i municipis veïns, un espai per reflexionar sobre com es pot emprendre integrant la dimensió perceptiva-intuïtiva amb la empírica-racional. És a dir, incorporant valors centrats en la persona (atenent aspectes com el propòsit o la vocació), amb l’anàlisi d’aspectes de mercat i de rendibilitat econòmica.

L’acte, dinamitzat per Yolanda Tarango, mentora i promotora de programes de mentoring a Barcelona Mentoring, comptarà amb dues taules rodones que agruparan a diferents persones expertes en l’emprenedoria i el coaching sistèmic a la vegada que persones emprenedores que hagin impulsat i gestionat el seu projecte tenint en compte, a més dels aspectes racionals, aspectes emocionals i sistèmics.

El programa de l’acte serà el següent:

A les 17.45h, recepció i benvinguda.

A les 18h, Presentació de l’acte a càrrec de Ramón Arribas, regidor de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Cardedeu

A les 18.10h, Presentació del mètode d’emprenedoria multidimensional amb dues taules rodones:

 • Fonaments sistèmics per emprendre amb la participació de persones expertes de l’àmbit empresarial, emprenedoria i del coaching sistèmic organitzacional.
  • Mercè Brey, consultora d’alts directius , escriptora, conferenciant i fundadora de Blue Transforming Power
  • Berta Santos, Advocada, conferenciant, formadora a ESADE i coach sistèmica
  • Manel Cortés, director del CSETC
 • La perspectiva pràctica de mètode multidimensional aplicat a l’emprenedoria amb la participació i les experiències de persones que han iniciat el seu projecte amb un enfocament sistèmic:
  • Jaume Gomis, economista i tècnic de desenvolupament local del CSETC
  • Alex Huguet, fundadora d’Aglaya Huguet. Participant del projecte pilot del CSETC al 2021 amb el mètode sistèmic

Participació mitjançant vídeo en diferit

 • Juan Goñi, Director General de les empreses del Grupo Cinfa.

 

A les 19.45 h Lliurament de diplomes de la Segona Edició del curs de Creació de Pàgines Web i Programació de l’Escola de programació MogentTIC, a  dintre del marc del projecte Talent Tecnologia i Treball.

A les 20 h. Cloenda de l’acte a càrrec d’Enric Olivé, alcalde de Cardedeu.

L’acte finalitzarà amb un sopar informal a peu dret de networking

Per inscriure’s a l’acte cal omplir el següent formulari.