Torna la Fira de Sant Isidre on l’aigua és protagonista

Del 12 al 15 de maig celebrem la 38a edició de la Fira de Sant Isidre, esdeveniment de referència a la comarca amb més de 30.000 visitants i més de 150 expositors en un entorn natural únic a tocar de la riera de Vallforners, al cor de Cardedeu.

La FICARD compta com cada any amb la tradicional exhibició de bestiar, la concorreguda mostra gastronòmica i zona de foodtrucks i l’espai agroecològic dedicat enguany a la temàtica de l’aigua.

El compromís de Cardedeu amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible s’estén a la programació de la FICARD que presenta un programa d’activitats específiques relacionades amb l’aigua per tal de sensibilitzar i generar espais de reflexió i acció compartida, amb tallers i activitats per a tots els públics, entorn la problemàtica de l’aigua des dels impactes de l’emergència climàtica fins a les experiències de municipalització.

La FICARD s’inaugurarà amb una actuació de l’artista Pep Bou amb un espectacle de bombolles de sabó i seguidament es descobrirà el mural commemoratiu al sector primari que s’ha elaborat a càrrec dels artistes locals Jordi i Pasqual Agustí.

Destaquem a més la gravació d’un programa especial de Catalunya Ràdio: “Les dones i els dies” amb la periodista Montse Virgili i dones locals convidades al capdavant de projectes que cuiden i posen en valor el territori vallesà.

Adjuntem el programa de l’espai agroecològic: “L’Aigua coma bé comú”. Consulteu el programa general complet a https://ficard.cat/

Seguiu-nos a xarxes per a no perdre ni gota!

Instagram: @cardedeu_agroecologic

Twitter: @AgroecoCarde10