27a Fira de Nadal i del torró artesà de Cardedeu

Els propers 9, 10 i 11 de desembre torna la tradicional  Fira de Nadal i del torró artesà de Cardedeu pels carrers i places del centre de la vila.

S’iniciarà el dijous 8 de desembre amb l’encesa i benedicció del foc a Sant Hilari i la baixada del mateix fins a l’església parroquial. El divendres 9 de desembre s’inaugura la fira que durarà fins al diumenge 11 de desembre. Al llarg dels tres dies que dura la fira els carres i places del centre de la vila s’ompliran amb més de 180 parades amb productes de qualitat, artesanals, nadalencs i d’alimentació. Hi seran algunes de les artesanes del Mercadet de Cardedeu amb projectes locals, sostenibles i amb valors d’economia social.

Al següent enllaç podeu consultar tota la programació d’activitats de la Fira.

De manera complementaria una de parades de les artesanes locals, Baubolove, comptarà amb la visita de diferents dones que han publicat llibres amb coneixements essencials per les dones com la Marta Leon autora del llibre “La revolución invisible” o la Monica Manso autora del llibre “Menopausia consciente” entre d’altres. 

Doneu suport, compreu local!

 

Organitza: AV del Centre de la Vila, amb el suport de l’Ajuntament de Cardedeu