Èxit de participació de la segona edició de la matinal de la Reempresa

  • L’acte ha reunit a prop de 150 participants provinents de Cardedeu i de la resta de municipis de la comarca
  • Antoni Abad, president del Centre de la Reempresa de Catalunya: “La col·laboració amb entitats, ajuntaments, diputacions i govern és clau perquè el programa funcioni. El resultat és molt positiu”

Granollers, 29 de març de 2017. El Centre de la Reempresa de Catalunya, ha organitzat aquest dimecres a Granollers la segona edició de la Matinal de la Reempresa; un matí d’activitats i conferències destinades a cedents i reemprenedors del Vallès que busquen comprar o vendre un negoci que estigui en funcionament.

L’acte, que ha reunit a prop de 150 participants entre empresaris i emprenedors, ha estat coordinat conjuntament amb les àrees de promoció econòmica de l’Ajuntament de Cardedeu; l’Ajuntament de Granollers; de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès; de de l’Ajuntament de Sant Celoni; de l’Ajuntament del Caldes de Montbui i l’EMFO de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, en la seva qualitat de punts d’atenció de Reempresa.

Andrea Canelo, tinenta d’alcalde i regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament de Granollers; la coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Rosa Serra; el president del Centre de la Reempresa de Catalunya, Antoni Abad; i el director del Centre de la Reempresa de Catalunya, Albert Colomer, han estat presents a l’acte de benvinguda de la matinal.

A la jornada també hi ha assistit Jordi Orriols, regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, Núria Hernández, regidora de desenvolupament econòmic local de l’Ajuntament de Cardedeu, Marc Rosell, director de l’Àrea de Negoci de CaixaBank a la zona del Vallès – Granollers així com també diversos tècnics de promoció econòmica dels diferents consistoris de la comarca.

L’acte s’ha estructurat en diverses activitats: dues conferències amb l’objectiu d’assessorar a possibles cedents i reemprenedors interessats en el programa i un espai de matchings, on els participants han disposat de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents cedents que busquen vendre el seu negoci. L’objectiu d’aquesta activitat és poder acostar a les persones interessades en reemprendre un negoci amb altres que busquen cedir-lo perquè es coneguin i aquests últims puguin explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa.

Durant l’espai de matchings, els cedents també han tingut l’oportunitat de reunir-se amb Gestors de Negoci de CaixaBank i han pogut resoldre dubtes relacionats en com poder finançar la compra d’una empresa.

En aquest sentit, Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya ha agraït públicament la implicació de la Diputació de Barcelona i dels seus ajuntaments i en especial als tècnics i tècniques que fan possible “dia rere dia” l’èxit del programa.

Sobre Reempresa

La Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

Des de la seva posada en marxa, Reempresa ha viscut un gran creixement, arribant a salvaguardar una empresa al dia de mitjana. Així doncs, durant l’any passat, Reempresa va contribuir a la cessió de 400 negocis a tot Catalunya, amb 1.400 llocs de treball salvaguardats. A dia d’avui, 1.200 empreses d’arreu del país no han hagut de tancar gràcies al programa.