Es cedeix amb èxit una nova empresa a Cardedeu

Empresa: Grescart. Localitat: Cardedeu | Reemprenedora: Enrique
Des de el servei de Reempresa que facilita l’Ajuntament de Cardedeu al CSETC (Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu) aquest més s’ha tramitat la cessió de Grescart, el cedent en edat de jubilació volia donar continuïtat als fruits dels últims anys. L’Enrique des de el primer dia va estar molt interessat i va valorar la feina feta pel Cedent.

Quina activitat realitza Grescart?
C: Grescart és una empresa de venda al por major de complements de pell genuïna.

Quin acompanyament heu pactat amb el cedent per què et pugui transmetre tot el coneixement i la clientela?
R: M’ha posat totes les facilitats i ofert tota la informació que necessitava, li dono les gracies per la cessió que ha fet de l’activitat i li estic molt agraït.

Amb la vostra experiència, quin consell donaríeu a un reemprenedor o un cedent?
C: Si et vols jubilar i no tens a ningú que es vulgui quedar el negoci val molt la pena, ha sigut un procés molt bonic per tancar una etapa de la meva vida, he gaudit molt.
Jo li recomano a tots els meus contactes, ha sigut molt fàcil i no m’esperava que fos gratuït, una idea i servei magnífic. Molta gent que es jubila o vol cedir el seu negoci no te ni idea de com fer-ho i amb Reempresa com és l’administració que t’ajuda tens tota la tranquil·litat, confiança i seguretat que el tècnic mediarà amb les dues parts de forma equitativa.

R: Que Reempresa actuï com a mediadora dona tranquil·litat a les dues parts, ja que és una cosa que no fas habitualment i no estàs acostumat.