Accelera el creixement 2017 – 6a edició

ACCELERA EL CREIXEMENT”, és un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC amb la voluntat de recolzar empreses amb un elevat potencial de creixement.

Des del 2012, s’impulsa cada any el creixement de 50 pimes de la demarcació de Barcelona, mitjançant aquest programa consolidat en què empresari i treballadors uneixen esforços per col·laborar amb experts en creixement empresarial que els donen suport continuat durant 9 mesos.

Amb l’Accelera el Creixement contrastaràs l’estratègia de la teva empresa amb experts per definir un pla de creixement que podràs començar a posar-lo en pràctica a través d’un pla d’acció.

OBJECTIUS DEL PROGRAMA

Identificar les línies de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics a través d’un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat i a mida.

VIDEO PROMOCIONAL

EN QUÈ CONSISTEIX?

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a 37 hores de formació i altres 36 hores més d’assessorament especialitzat in company, per tal d’abordar els seus projectes de creixement.

REQUISITS

El perfil d’empreses que es poden beneficiar són pimes amb tres treballadors o més,  cinc anys de vida o més, amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat de créixer.

De totes les candidatures rebudes se’n farà una selecció de les 50 empreses amb més potencial de creixement.

COST

El cost aproximat per empresa és de 5.200 euros. L’empresa només pagarà 500 euros (+IVA), que abonarà un cop seleccionada.

ANTERIORS EDICIONS

Els participants de les cinc primeres edicions del programa n’estan molt satisfets i creiem que val la pena que mireu aquests vídeos testimonials de participants en l’Accelera d’edicions anteriors.

 INSCRIPCIONS

Les candidatures es podran presentar fins el 5 de juny de 2017 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al vostre Centre Local de Serveis a les Empreses mitjançant el formulari d’inscripció.

INFORMACIÓ