Accelera el creixement – 7a edició

ACCELERA EL CREIXEMENT és un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC que proporciona els serveis necessaris i incideix sobre els factors claus per al creixement empresarial.

Des del 2012, s’impulsa cada any el creixement de 50 pimes de la demarcació de Barcelona, mitjançant aquest programa consolidat en què empresari i treballadors uneixen esforços per col·laborar amb experts en creixement empresarial que els donen suport continuat durant 9 mesos.

Amb l’Accelera el Creixement contrastaràs l’estratègia de la teva empresa amb experts per definir un pla de creixement que podràs començar a posar-lo en pràctica a través d’un pla d’acció.

Aquest programa d’acceleració empresarial abasta aspectes com són la innovació tecnològica, les millores en la comercialització de productes i serveis, el procés d’internacionalització de la pime i l’organització empresarial.

OBJECTIUS DEL PROGRAMA

Identificar les palanques de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics a través d’un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat i a mida.

VIDEO PROMOCIONAL

 

EN QUÈ CONSISTEIX?

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a 33 hores per definir el seu pla personalitzat de creixement i altres 44 hores més de suport a l’acció per abordar els seus projectes de creixement.

REQUISITS

  • Empreses amb tres treballadors o més
  • Empreses amb la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona
  • Empreses amb una trajectòria empresarial igual o superior als cinc anys (creades abans del 31/12/2013)
  • Empreses amb voluntat d’invertir en el propi creixement
  • De totes les candidatures rebudes se’n farà una selecció de les 50 empreses amb més potencial de creixement.

COST

El cost aproximat per empresa és de 5.500 euros. L’empresa només pagarà 500 euros (+IVA), que abonarà un cop seleccionada.

ANTERIORS EDICIONS

Els participants de les sis primeres edicions del programa n’estan molt satisfets i creiem que val la pena que mireu aquests vídeos testimonials de participants en l’Accelera d’edicions anteriors.

 INSCRIPCIONS

Les candidatures es podran presentar fins el 4 de juny de 2018 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al vostre Centre Local de Serveis a les Empreses mitjançant el formulari d’inscripció

INFORMACIÓ