Cardedeu a domicili. La teva comanda, de la botiga a casa

Cardedeu a domiciliLa Xarxa Comerç Cardedeu i l’Ajuntament han posat en marxa el projecte CARDEDEU A DOMICILI, una iniciativa dins la campanya #pensalocalcompralocal, que posa en contacte establiments de serveis essencials i consumidors del municipi per fer comandes, ja sigui per telèfon, mòbil, correu electrònic o el sistema que estableixi cada comerç, i rebre-les a casa, sense desplaçaments.

El servei Cardedeu a domicili permet fer comandes als comerços de dilluns a divendres i rebre-les l’endemà d’haver-les fet, de dimarts a dissabte.

Pel que fa al sistema de pagament, el client haurà de pagar directament a cada establiment allò que hagi adquirit, d’acord amb el sistema de pagament acordat, ja sigui per transferència, Bizum, o d’altres. En el cost de la comanda, la botiga hi afegirà, també, el preu del servei a domicili que és d’1 € a cada establiment.

Per poder rebre les comandes l’endemà, cal fer-les directament al comerç abans de les 13 h.Cardedeu a domicili quadrat

Si agrupeu les comandes en un mateix dia, les podreu rebre totes en el mateix repartiment de l’endemà. D’aquesta manera, optimitzem el servei de transport i l’eficiència energètica.

El transportista farà el servei de transport i us portarà totes les comandes a casa però no tramitarà pagaments.

Abans de realitzar la comanda, assegureu-vos que el comerç està adherit al servei CARDEDEU A DOMICILI.

Llista de comerços adherits a Cardedeu a domicili