Com crear una campanya publicitària a Facebook i Instagram? – Caixa Eines Tecnològiques – 19 i 20 maig 2021

Taller pràctic sobre l’entorn Business Manager per Facebook i Instagram.

Orientat als negocis ja en marxa o projectes que ja s’estan assessorant al CSETC.

Dins el programa formatiu Màrqueting Digital 2021 #eMKT21,  treballem diferents eines per ajudar a la promoció dels negocis amb l’etiqueta “Caixa d’eines tecnològiques”. Aquesta formació es desenvolupa mitjançant 2 webinars de 3 hores cadascun a l’Aula Virtual, on es treballarà de manera pràctica els aspectes d’una campanya de publicitat mitjançant el Business Manager que permet crear campanyes a Facebook i Instagram, a un pàgina d’empresa de Facebook o a un perfil Business d’Instagram.

Dinamitzat per Gorka Llort, digital media professional. 

OBJECTIUS

 • Conèixer les característiques de Facebook Ads i Instagram Ads.
 • Crear una campanya de publicitat a Facebook o Instagram a l’entorn del Business Manager.

CONTINGUTS

 • Introducció a FB i IG Ads
 • Com funcionen les campanyes de publicitat a Facebook yi a Instagram
 • Creació i us de d’un compte publicitari i/o Business Manager
 • Estructura de les campanyes de Publicitat
 • El Pixel de Facebook
 • Audiences i segmentació
 • Creació de campanyes
 • Estratègies, objectius i tipus de campanyes
 • Analítica de campanyes
 • Eines i tutorials de Facebook i Instagram Ads
Data: Dimecres 19 i dijous 20 de maig 2021  de 10h a 13h (3 hores cada sessió)

Lloc: Aula Virtual del CSETC mitjançant plataforma online. S’enviarà el link d’accés i la contrasenya 48 hores abans del webinar.

Material: Per a la conexió és necessari disposar d’ordinador amb webcam i micròfon, o en el seu defecte, amb la tablet o mòbil que deurà tenir instal·lada l’aplicació de la plataforma online. Però és necessari un ordinador para realitzar el treball pràctic de la formació.

Important: Les persones participants han de tenir un domini d’Instagram i Facebook, i han de tenir creada la pàgina d’empresa de Facebook i el perfil Business d’Instagram. Es demanarà que ho acrediteu per poder participar.

Places limitades: En cas de no poder assistir-hi a les dues sessions (6 hores), heu d’avisar abans de les 10h del dimarts 18 de maig (info@csetc.cat) per poder assignar la plaça a una altra persona. El servei valorarà la no admissió en posteriors activitats del centre.

Inscripcions: Les places estan exhaurides.

*Si no ets usuari del CSETC, per assistir a la formació és necessari aportar el DNI/NIE mitjançant un fitxer pdf o una foto del mateix i, si és la primera vegada que assisteixes al 2021, la fitxa d’usuari@ que us enviarem un cop inscrit@s.

**És obligatori connectar-se uns 15 minuts abans al link que rebreu al vostre mail per assegurar que els aspectes tècnics de connexió, imatge i so funcionen correctament, i d’aquesta manera el temps de 3 hores de les sessions del webinar sigui el temps efectiu real. També heu d’indicar el vostre nom i cognoms al xat en entrar al webinar.

Informació i contacte CSETC:  info@csetc.cat o 93 844 43 02