Com fer aparèixer el teu negoci a Google Maps? – 5 de juliol 2017

Fes que tothom trobi el teu negoci. Crea formularis i comparteix documents amb Drive.

Orientat als negocis ja en marxa o projectes que ja s’estan assessorant al CSETC.

Dins el programa formatiu Màrqueting Digital 2017 #eMKT17,  treballem diferents eines per ajudar a la promoció dels negocis amb l’etiqueta “Caixa d’eines tecnològiques”. Aquesta formació es desenvolupa en un format de 1 sessió de 4 hores, on es treballaran de manera pràctica l’eina Google My Business per geolocalitzar el teu negoci i també treballarem altres eines gratuïtes de google per fer formularis (Google Forms) i compartir documents mitjançant Drive.

Contingut

  • Google My Business ens permet informar dels nostres productes i serveis, horaris, penjar fotografíes del nostre negoci i inclús rebre opinions dels nostres clients.
  •  Google Drive ens permet emmagatzemar fitxers i treballar en xarxa, modificant fulls words, excels o powerpoints simultàneament i sense possibilitat d’errors, ja que els documents sempre están online.
  •  Google My forms ens permet crear formularis d’opinió, reserva de productes o serveis d’una manera fácil, intuitiva i personalitant-lo amb la imatge del teu negoci.

Observacions: És necessari portar ordinador amb el sistema operatiu i les aplicacions com el Java també actualitzat per aprofitar millor la sessió. També heu de tenir en marxa el negoci, o tenir un projecte emprenedor que tingueu treballant amb el CSETC.

Data: Dimecres 5 de juliol de 10h a 14h

Lloc: CSETC, c. Josep Vilaseca, 23 Cardedeu

Inscripcions: Places limitades

Si estàs interessat en assistir-hi omple el Formulari inscripció

En cas de haver-te inscrit i no poder assistir-hi, agraïríem ho informéssiu el més aviat possible per cedir la vostra plaça.

 *Si no ets usuari del CSETC, per assistir a la formació és necessari portar fotocòpia del DNI/NIE.

**Si és la primera vegada que veniu al 2017, heu de venir 15 minuts abans per omplir la fitxa.

Contacte CSETC:  info@csetc.cat o 93 844 43 02