Com fer el teu compost agrícola? – Jornada tècnica dijous 15 abril 2021

Com fer el teu compost agrícola? - Agroecologia - Cardedeu - CSETCEl Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardedeu, una jornada tècnica sobre l’elaboració d’un compost ecològic dins el projecte RuralCat que té com a objectiu ajudar en la competitivitat i connectivitat del sector i contribuir al desenvolupament del teixit productiu del territori, que permet incorporar les TIC, mitjançant eines i serveis, utilitzant les darreres tecnologies.

PRESENTACIÓ DE LA JORNADA

L’elaboració d’un bon compost i la correcta fertilització d’una finca són elements claus per la seva productivitat. En aquesta formació online s’exposaran mecanismes per compostar de forma fàcil i eficient els residus orgànics. Es combinarà una part d’explicació teòrica sobre compostatge i una altra d’exposició d’experiències reals sobre compostatge d’aplicació de residus de diversa índole. Les experiències s’explicaran amb l’ajuda de vídeos de les finques.

 

PROGRAMA

17.00 h Presentació de la jornada

  • Sr. Ramon Arribas Quintana, Ajuntament de Cardedeu.

17.10h Conceptes bàsics sobre compostatge20210415 Com fer el teu compost agrícola? - Agroecologia Cardedeu CSETC

  • Sr. Jordi Puig i Roca, l’Espigall.

17.45h Anàlisi d’experiències reals de compostatge

  • Sr. Jordi Puig i Roca, l’Espigall.

18.10h Explicació de l’experiència de la finca Cal Cerdà

  • Sr. Marçal Parera, Cal Cerdà.

18.40 h Torn de preguntes

19.00 h Fi de la jornada

 

DATA: 15 d’abril de 2021

HORA: de 17h a 19h

LLOC: Aquesta jornada es realitza en línia. El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.

INSCRIPCIONS: La jornada es gratuïta, us podeu inscriure a través de RuralCat ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt

INFORMACIÓ: Per a més informació podeu contactar amb el CSETC de l’Ajuntament de Cardedeu a l’adreça electrònica: agroecologia@csetc.cat