Demana el teu idCAT Mòbil per Internet (la majoria d’entitats de registre estan tancades)

idcat mobil tramit sense cues coronavirusDavant la situació excepcional d’estat d’alarma provocada pel coronavirus SARS-Cov-2 us comuniquem que la gran majoria d’oficines d’atenció a l’usuari que lliuren presencialment l’idCAT Certificat i Mòbil estan tancades al públic. Segons la normativa vigent és obligatori personar-se en una oficina per a obtenir un certificat digital.

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme no ha informat als prestadors de serveis de certificació de cap canvi normatiu que permeti la seva obtenció remota.

L’AOC, però, posa a disposició de la ciutadania l’idCAT Mòbil que es pot obtenir telemàticament amb el DNI i la targeta sanitària.

Si teniu dubtes sobre les funcionalitats dels certificats, podeu consultar què us permet fer l’idCAT Certificat i l’idCAT Mòbil.

Malauradament l’Administració de l’Estat no accepta l’idCAT Mòbil. Si necessiteu fer tràmits amb l’Administració de l’Estat, podeu fer servir qualsevol certificat digital, inclòs l’idCAT Certificat. O bé, demanar des de casa el CL@VE PIN.  Per activar-lo us caldrà demanar una carta i rebreu un codi per correu postal.

Més informació la web de la Generalitat de Catalunya al següent link