Edició d’imatges online amb Canva – Caixa Eines Tecnològiques – 21 i 22 abril 2021

Edició imatges online Canva - Formació CSETC CardedeuTaller pràctic sobre plataforma online gratuïta: Canva.

Orientat als negocis ja en marxa o projectes que ja s’estan assessorant al CSETC.

Dins el programa formatiu Màrqueting Digital 2021 #eMKT21,  treballem diferents eines per ajudar a la promoció dels negocis amb l’etiqueta “Caixa d’eines tecnològiques”. Aquesta formació es desenvolupa mitjançant 2 webinars de 2 hores cadascun a l’Aula Virtual, on es treballarà de manera pràctica sobre la plataforma Canva, sense instal·lació de cap software a l’ordinador, en la modificació d’imatges i creació d’elements gràfics de promoció del projecte o negoci..

Dinamitzat per Gorka Llort, digital media professional. 

Els continguts d’aquesta sessió formativa són:

  • Creació d’usuari dins la plataforma CANVA.
  • Explicació del panell de control.
  • Edició d’imatges per a ús web, blog o xarxes socials.
  • Creació material professional: díptic, tarjeta presentació, folletó,…
Data: Dimecres 21 i dijous 22 d’abril 2021  de 10h a 12h

Lloc: Aula Virtual del CSETC mitjançant plataforma online. S’enviarà el link d’accés i la contrasenya 48 hores abans del webinar.

Material: Per a la conexió és necessari disposar d’ordinador amb webcam i micròfon, o en el seu defecte, amb la tablet o mòbil que deurà tenir instal·lada l’aplicació de la plataforma online. Però és necessari un ordinador para realitzar el treball pràctic de la formació.

Inscripcions: Places exhaurides.

*Si no ets usuari del CSETC, per assistir a la formació és necessari aportar el DNI/NIE mitjançant un fitxer pdf o una foto del mateix, al correu info@csetc.cat, i la fitxa d’usuari@

**És obligatori connectar-se uns 15 minuts abans al link que rebreu al vostre mail per assegurar que els aspectes tècnics de connexió, imatge i so funcionen correctament, i d’aquesta manera el temps de 2 hores de les sessions del webinar sigui el temps efectiu real.

Informació i contacte CSETC:  info@csetc.cat o 93 844 43 02