El CSETC, als mitjans de comunicació

La presentació de la imatge corporativa i la pàgina web del CSETC realitzada el passat dimarts dia 8 de març, va tenir resó als principals mitjans de comunicació de la comarca. Els mitjans escrits El 9 Nou, Revista del Vallès i L’Actualitat del Baix Montseny varen publicar a les seves edicions de divendres 11 de març la notícia de la de la posada en marxa de la web i de l’avançat estat de les obres, que es preveu que finalitzin el proper mes d’abril.

La revista digital aravallès.cat, amb data dijous 10 de març, també dedica un espai al seu web per recollir la presència a internet del CSETC i el bon ritme de les obres de la futura seu del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu.

L’acte va ocupar part de l’emissió del programa Cardedeu Informatiu de Televisió de Cardedeu el passat dilluns dia 14 de març. El noticiari va emetre la presentació realitzada a la sala de les columnes de l’Ajuntament de Cardedeu i la posterior visita a les obres del centre.

Tots els mitjans destaquen que la web, dotada amb la imatge corporativa dissenyada per l’emprenedor cardedeuenc Jordi Urgell, és un dels mitjans principals per conèixer i demanar informació dels serveis que pot oferir el CSETC. Els principals destinataris d’aquest servei són emprenedors i microempreses “amb una base tecnològica, com a requisit fonamental”, segons paraules de la regidora de Promoció Econòmica Carme Mallorques, que afegeix que “ des d’un primer moment, es va tenir ben clar que no es podia crear un viver d’empreses tecnològiques sense que aquest tingués una presència a internet”.

La presència a internet del CSETC mitjançant la seva web www.csetc.cat i les seves pàgines a Facebook, Twitter i Linkedin, esdevenen un punt d’informació per als emprenedors de la comarca fins la obertura del centre, prevista entre els mesos de maig i juny.