El CSETC impulsa la creació d’empreses de base tecnològica als municipis veïns

Dilluns 18 de març a les 11.00 h al CSETC

Cardedeu, Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, Cànoves i Samalús i la Roca signen un conveni de concertació en promoció econòmica i foment del teixit productiu local. 

A través d’aquest conveni les empreses i emprenedors d’aquests municipis podran utilitzar els serveis del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC).

Els detalls de l’acord s’explican en una roda de premsa el proper dilluns 18 de març a les 11 h. al CSETC (c. Josep Vilaseca, 23). L’acte comptarà amb la presència del Sr. Ferran Civil i Arnabat, Vicepresident 1er i diputat de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, i amb els alcaldes implicats: Calamanda Vila, alcaldessa de Cardedeu, Maria Lluïsa Berdala, alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Martí Artalejo, alcalde de Sant Pere de Vilamajor, Josep Lluís López, alcalde de Cànoves i Samalús, i Rafel Ros, alcalde de la Roca del Vallès.

El conveni de col·laboració signat entre cadascun dels ajuntament i l’Ajuntament de Cardedeu pretén una concertació intermunicipal, cooperació i coordinació en les actuacions de promoció econòmica i foment del teixit productiu local mitjançant la participació en les activitats gestionades pel CSETC. L’especial moment econòmic empeny als Serveis de Promoció Econòmica locals a dotar-se d’infraestructures i serveis integrats per facilitar la consolidació d’empreses i de nous llocs de treball aprofitant , sobretot, l’accés a les noves tecnologies.

Aquesta iniciativa suposa un pas endavant en el futur desenvolupament del territori i una iniciativa per reorientar l’actual model econòmic i estructural de forma concertada per tal de fer front als nous reptes de futur utilitzant les noves tecnologies com a base d’un desenvolupaemnt sostenible per les empreses i emprenedors dels municipis.

En el context actual, els territoris amb més capacitat de concertació i entesa i aquells municipis capaços de planificar estratègicament i de liderar accions d’alt valor afegit són els que aconsegueixen atraure de manera més estable empreses i consolidar un teixit productiu local competitiu, i més resistent als cicles econòmics desfavorables.