El delegat del Govern a Barcelona explicarà les lleis Òmnibus en un acte a Cardedeu

Cardedeu acollirà el proper 2 de maig la primera cita de la campanya de difusió de les lleis Òmnibus que ha endegat el delegat, Salvador Jorba, a la demarcació de Barcelona. L’acte tindrà lloc a les 19 h al Centre Cultural. 
L’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, acompanyarà el delegat en aquesta convocatòria que servirà per divulgar amb casos pràctics el conjunt de les cinc lleis que impulsa el Govern de la Generalitat. La nova normativa, anomenada lleis Òmnibus, és el resultat d’haver modificat fins a 96 lleis.
Jorba presentarà diferents casos pràctics que permetran conèixer i entendre l’abast i les possibilitats d’algunes modificacions normatives. Les lleis Òmnibus afecten diferents competències de la Generalitat, concentren i modifiquen la normativa dirigida a l'agilitació administrativa, a la simplificació de requisits i tràmits i a la promoció de l'activitat econòmica, així com també modifiquen la regulació audiovisual i l’àmbit  d'urbanisme.
L’acte, de caràcter divulgatiu, s’adreça a diferents col•lectius: representants del sector productiu, responsables polítics i institucionals i públic en general. Aquesta iniciativa de la Delegació del Govern tindrà continuïtat a altres municipis de les comarques barcelonines entre els mesos d’abril i juny.
ACTE: Difusió de les lleis Òmnibus, amb casos pràctics.
LLOC: Centre Cultural Cardedeu (avinguda del Rei en Jaume, 118)
DIA i HORA: Dimecres 2 de maig, a les 19 h (durada aproximada 45 minuts)
INSCRIPCIÓ: [inscripció]
PROGRAMA: PROGRAMA