El Punt d’Atenció a l’Emprenedor de l’Ajuntament de Cardedeu dóna d’alta el primer empresari individual

El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) ha tramitat la primera alta d’activitat donant d’alta aquesta setmana el primer empresari individual des que va esdevenir Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) el passat 6 de juny.

Judit González,  que oferirà serveis de psicologia i psicopedagogia a Cardedeu com a empresari individual, és la primera beneficiaria del punt PAE de Cardedeu, que ha realitzat el tràmit administratiu de constitució de l’empresa mitjançant el Document Únic Electrònic (DUE)

El punt PAE de l’Ajuntament de Cardedeu s’ha constituït gràcies a un conveni signat entre la Diputació de Barcelona i el Ministeri d’Industria, Energia i Turisme.

L’objectiu del  conveni es facilitar que els ens locals de la província de Barcelona que compleixin unes determinades condicions, puguin esdevenir punt PAE.

Els punts PAE permeten constituir, de manera telemàtica i gratuïta, les formes jurídiques més habituals: autònoms, SL i SLNE.

Per tant ,  aquest és un servei més que els Centres Locals de Serveis a les  Empreses poden oferir a les persones emprenedores amb l’objectiu de facilitar l’activitat econòmica  i la creació d’empreses .