El servei de Reempresa de Cardedeu ha tramitat la cessió d’un comerç de pesca salada

El servei de Reempresa, ubicat al Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC), ha tramitat aquest mes la cessió d’un negoci de pesca salada i productes gourmet, l’Anxoveta. Per qüestions personals, la propietària no es podia fer càrrec de la botiga, i va optar per l’opció de Reempresa per donar continuïtat al comerç i facilitar que una altra persona agafés el relleu del negoci.

Quina activitat realitza L’Anxoveta?
C:  L’Anxoveta és una botiga al centre històric de Cardedeu dedicada a la pesca salada i la venda de tot tipus de productes Gourmet.

Perquè vas decidir Reempendre?
R: La situació econòmica actual fa que una dona tingui difícil la incorporació al mon laboral amb la meva edat. A més, sempre havia volgut tenir el meu propi negoci, així que quan va sorgir l’oportunitat no m’ho vaig pensar.

Com ha sigut el vostre procés?
C: Jo volia trobar a algú que tingués tanta il·lusió com jo quan vaig començar i amb el que poder confiar. Ha sigut una part molt important de la meva vida i volia assegurar-me que la deixava en les millors mans per poder garantir la continuïtat.
R: Amb la Roser enseguida ens vam entendre i es va establir una relació de confiança molt estreta. Ha posat totes les facilitats perquè pogués seguir amb el seu relleu, desitjo que els clients pensin el mateix i poder oferir el mateix servei de qualitat que donava ella.

Amb la vostra experiència, quin consell donaríeu a un reemprenedor o un cedent?
R: Per mi ha sigut important la bona relació que s’ha establert entre nosaltres, la confiança que m’ha donat i la facilitat per ensenyar tots els aspectes de l’empresa per poder oferir el mateix servei.
C: Crec que tal i com ha indicat la Rosa és important facilitar les coses. Al final les dues volem el mateix, i és que l’Anxoveta estigui oberta durant molts anys.