FESTA D’HIVERN AL MERCAT AGROECOLÒGIC DE CARDEDEU

El fred no ens atura i el proper 4 de febrer celebrem la festa d’hivern del mercat agroecològic amb parades convidades i activitats per a donar caliu.

La Reparatruck arriba per primera vegada a Cardedeu! És una furgo que aparcarà a la plaça Sant Corneli, oferint un espai amb eines i personal tècnic per a reparar petits electrodomèstics, aparells digitals i bicicletes. I en el taller d’estampació podreu estampar-vos vosaltres mateixes una bossa de cotó orgànic amb el disseny de Maraki Il·lustració, per firar-vos al mercat!

La jornada coincideix expressament amb el Mercadet d’Artesania, Creació i Moda generant un espai de mercat local amb productes de qualitat, que arrelen riquesa al territori i alineats amb els valors de l’economia social i solidària.

Com cada dissabte trobarem les parades d’horta i fruita ecològica de l’Horta La Fanecada de Cardedeu i Can Tria del Maresme. I podrem acabar d’omplir el cistell amb el pa sense gluten de Mamafermenta, les confitures de la BETS i les delícies de Katsarola Obrador Vegetarià.

La “cirereta” la posarà el cor de dones EnCant de Cardedeu que ens oferirà un tastet musical a l’hora del vermut.

Ens veiem a la plaça!