Impuls de la transició energètica en clau territorial – 5è Fòrum industrial i empresarial – 26 novembre 2019

Vallforners Economia Circular – Eficiència energètica

Enmarcat dins el projecte Vallforners Economia Circular, que engloba els municipis de Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor, Cànoves i Samalús, Vilalba Sasserra, La Roca del Vallès i Cardedeu, la cinquena edició del Fòrum Industrial i Empresarial vol donar un impuls a la transició energètica a les empreses del territori amb la jornada que es realitzarà el dimarts 26 de novembre de 2019 a les 9h al Teatre Auditori de Cardedeu.

Objectius:

  • El projecte Vallforners Economia Circular vol ser el facilitador d’ informació i d’eines per a les empreses per a la implementació de mesures d’estalvi i eficiència energètica, com la compra agregada d’energia o l’autoconsum. Amb l’empresa Simbiosi Industrial SL, i ponents especialistes de la matèria, s’exposaran experiències, inquietuds i coneixements que ja han aplicat diferents tipus de sinèrgies i es realitzarà una sessió d’intercanvi amb les empreses assistents per a valorar les opcions de col·laboracions.

Programa:

09.00h  Cafè de benvinguda i acreditacions dels assistents

09.30h  Benvinguda, a càrrec d’en Ramon Arribas, regidor de Desenvolupament Local i regidor de Transició energètica

09.40h  Presentació de l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de Cardedeu (AEP), a càrrec d’en Jorge Losada, membre de la Junta Directiva.

09.50h Ponències d’experiències energètiques

  • La situació actual de l’autoconsum, a carrèc de l’Albert Basté, President de la comissió d’Energia del col·legi d’enginyers industrials
  • L’Ajuntament com a facilitador de la transició energètica en polígons industrials, a càrrec de Marc Vives, tècnic d’empresa i competitivitat de l’Ajuntament de Granollers
  • Transició energètica al sector industrial, a càrrec de Xavi Massa, cap de projectes de km0 Energy

10.35h  Sessió d’intercanvi de propostes i experiències orientades a les necessitats reals de les empreses assistents.

11.30h Cloenda de la jornada

 

Inscripcions: Omple les teves dades al següent formulari

Dia: 26 de novembre de 2019

Hora: 9h a 11.30h

Lloc: Teatre Auditori de Cardedeu – Avda. Rei en Jaume, 118 – 08440 Cardedeu

 

Per a més informació: 

CSETC – Tel. 93.844.43.02 – info@csetc.cat