Introducció a la cultura Lean Management – 17 juny

Com eliminar tot allò que no aporta valor al Client amb el mínim cost possible

Orientat al personal de tota la Organització que es senti motivat per promoure i/ o participar en la Millora Continua del seus processos, ja siguin Directors, Gerents, Caps de Departament o d’Equip, Propietaris o Emprenedors.

Dinamitzat per en Josep Camps, Enginyer Químic per l’IQS i Lean Six Master Black Belt per la UPC. Soci fundador de Pròfit Control

L’objectiu que es persegueix amb el Curs és el d’aprofundir en el coneixement de la Cultura de Lean Management, derivada del Sistema de Producció de Toyota, sota la perspectiva de la Millora Contínua, a fi de detectar Oportunitats de millora i implementar-les. Aplicables a qualsevol àrea de les Organitzacions, ja sigui en l’àmbit de la fabricació, dels serveis, de la restauració, de la salut, de la tecnologia o de la pròpia oficina.

Els objectius específics són:

  • Donar a conèixer als assistents les múltiples avantatges resultants de l’aplicació de la Millora Contínua en la seva Organització.
  • Dotar als assistents del coneixement Lean pel que fa a Metodologia i Eines, de manera que obtinguin el vocabulari i capacitat per donar suport a una iniciativa Lean en la seva Organització.
  • Capacitar als assistents en la Metodologia perquè assumeixin el seu paper de promotor amb les màximes garanties d’èxit.

Data: Dimecres 17 de juny de 10.00h a 14.00h

Lloc: CSETC, c. Josep Vilaseca, 23 Cardedeu

Si estàs interessat en assistir-hi omple el Formulari inscripció

 *Si no ets usuari del CSETC, per assistir a la formació és necessari portar fotocòpia del DNI/NIE i en cas d’estar a l’atur Certificat d’inscripció a l’atur

Contacte CSETC:  info@csetc.cat o 93 844 43 02