JA CONEIXEM ELS PROJECTES GUANYADORS DEL 7è CONCURS “JOVES IDEES EMPRENEDORES”

Aquest dimarts 6 de juny s’han lliurat els premis a les millors idees emprenedores, proposades per l’alumnat dels instituts de Cardedeu i de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, en el marc del programa “FEM EMPRESA”, curs 2022-2023, organitzada i impulsada pel CSETC.

Enguany es tractava de la 7a edició, i el lliurament s’ha fet al Teatre Auditori de Cardedeu. El concurs de joves idees emprenedores consta de dues categories:

  • Premi a la millor Idea original i innovadora viable
  • Premi a la millor Idea social, solidària i/o sostenible

L’acte es va celebrar  amb l’assistència de més de 200 persones, entre alumnat i professorat, provinents de l’INS El Sui, l’INS Pla Marcell i l’INS M. Raspall tots de Cardedeu, i l’INS Vilamajor de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor.

El premi a la millor idea original i innovadora va ser per al projecte “PARAFRESH”. Es tracta d’una ombrel·la amb capacitat per carregar dispositius mòbils a partir d’una petita placa fotovoltaica instal·lada a la pròpia ombrel·la. Aquest projecte va ser presentat per alumnat de l’INS El Sui.

El premi a la millor idea social, solidària i/o sostenible, va correspondre al projecte “DOG CAFÈ – Associació Dog Cafè”, presentat per un grup de l’INS M. Raspall. És un projecte per gestionar un espai-cafeteria on es pugui interactuar amb gossos provinents de protectores d’animals i poder adoptar-los.

Tant els equips guanyadors, així com tots els finalistes van rebre un petit obsequi de reconeixement pel treball realitzat.

 

 

 

 

 

 

L’acte va comptar amb la dinamització de la companyia Improshow, i la presència del Regidor de Desenvolupament Local en funcions.