L’Ajuntament de Cardedeu i l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels polígons industrials de Cardedeu (AEP) signen un marc de col·laboració per la millora i la promoció dels polígons industrials de Cardedeu

Cardedeu, 29 de novembre de 2016. Al Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) s’ha signat el conveni marc de col·laboració entre l’Ajuntament de Cardedeu i l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels polígons industrials de Cardedeu (AEP) que té per objectiu desenvolupar accions de millora dels polígons d’activitat econòmica i de la competitivitat de les empreses que hi són ubicades. L’acord ha estat signat pel l’alcalde de Cardedeu, Enric Olivé, i el president de l’AEP, Rob Van Der Snoek.

La iniciativa neix amb l’objectiu d’establir un marc estable de relacions i compromisos entre les dues institucions per facilitar el diàleg entre l’Ajuntament i el teixit empresarial dels polígons de Cardedeu i, d’aquesta manera, canalitzar les inquietuds, problemes i propostes de les empreses.

L’alcalde de Cardedeu ha manifestat que “l’Ajuntament de Cardedeu és conscient de la importància d’establir un marc de cooperació i coordinació per tal d’assolir amb la màxima eficàcia els objectius comuns de millora dels serveis dels polígons, així com la promoció dels mateixos”.

El president de l’AEP ha destacat “la importància que l’existència de l’Associació ofereix la possibilitat de diàleg entre l’Ajuntament i el teixit empresarial que ha d’ajudar al desenvolupament de les empreses i a promoure la cooperació de les mateixes, a banda de la prestació de determinats serveis per als seus associats”.

Actualment, l’AEP de Cardedeu ja suma 24 empreses entre els seus associats corresponents a tots els polígons i estan treballant amb l’Ajuntament de Cardedeu en diversos projectes, destacant un projecte innovador per desplegar fibra òptica al polígon Sud.