L’empresa Cardedeuenca Profit Control troba relleu amb Reempresa

“Hem estat teballant un temps junts per assegurar-nos la perfecta transmissió del know-how”

Profit Control | Cedent (C): Josep i Maria Begoña | Reemprenedor (R): Miquel Albert Bonamusa

Quina activitat desenvolupa Profit control i perquè vas decidir cedir el negoci?

R: Profit Control ofereix consultoria de millora amb la metodologia Lean Six Sigma. També  fem cursos i formacions online sobre gestió i qualitat tant a particulars com a empreses.

C: Ja tinc 65 anys i  ha arribat el moment de jubilar-me. Ja m’agradaria poder continuar treballant però també vull tenir més temps lliure. Hem trobat una formula d’acompanyament durant els següents mesos que s’adequa tant a les meves ganes de jubilar-me com a les de continuar amb l’empresa.

 

Com ha estat el procés de venda a través de Reempresa?

C: Vaig acudir al servei de Reempresa al 2016 tenint en compte que trobar a la persona adequada per continuar amb el projecte no seria ràpid. Em vaig reunir amb força reemprenedors  que no em van acabar de convèncer per una o altra raó.  El principal requisit que considerava necessari era que tingués molta experiència en la metodologia o en el sector de la formació i això va acotar els reemprenedors candidats.

 

I perquè et vas decidir pel Miquel?

C: En Miquel m’ha demostrat el seu compromís amb aquest temps que em estat treballant junts i a més a més ha pogut aprendre la metodologia i la nostra manera de treballar.

R: El fet d’haver estat treballant conjuntament aquests mesos previs ens ha anat molt bé. Ens hem pogut conèixer millor i he après tots els aspectes del negoci. Ara treballem més eficaçment gràcies a la confiança que hem construït.

 

Com heu pactat l’acompanyament en el vostre cas?

C: Ja portem treballant junts uns mesos i la idea és continuar fins al setembre. Després em desvincularé de l’empresa si en Miquel no em necessita.

 

Quin consell donaríeu a un Reemprenedor que es plantegi adquirir un negoci?

R: Que es decideixi per un negoci que li agradi i tingui molta paciència. És un procés llarg i curós que s’ha de fer amb temps.

C:  Crec que és important tenir en compte l’experiència prèvia del reemprenedor però també el compromís i la professionalitat que s’aportarà a l’empresa a partir del moment en que es canviï la gestió.

 

Per últim, recomanaríeu el servei de Reempresa?

R: Sí, i tant. Els professionals de Reempresa t’assessoren en tot moment durant el procés de compravenda i és un servei imprescindible per evitar el tancament d’empreses que estan en funcionament però no troben relleu.