Política de privacitat i protecció de dades

Amb l’entrada en vigor del Reglament General Europeu de Protecció de Dades (GDPR), aprofitem per recordar-vos quina és l’entitat responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal; quines són aquestes dades, com les hem obtingut i amb quina finalitat les tractem.

Volem que seguiu rebent tota l’actualitat sobre els programes, activitats i serveis que el Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) posa a la seva disposició per contribuir al foment de l’emprenedoria i l’enfortiment del teixit empresarial dels municipis en conveni: Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor, Cànoves i Samalús, Vilalba Sasserra, La Roca del Vallès i Cardedeu.

Consulteu la Política de Privacitat i Protecció RGPD – Ajuntament de Cardedeu – CSETC amb tota la informació relacionada amb compliment de la normativa vigent.

 

L’Ajuntament de Cardedeu, amb domicili a Plaça de Sant Joan, 1, CP. 08440, Cardedeu, és l’entitat Responsable del tractament de les teves dades personals. El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC), per compte de l’Ajuntament de Cardedeu, gestiona les seves dades personals. Si no vols rebre més informacions sobre els programes, activitats i serveis del CSETC, clica l’enllaç Donar-me de baixa”