Reinventa el teu negoci – Aula virtual – 28 i 29 abril 2020

Webinar per conèixer com i  cap a on es pot reinventar un negoci en marxa

Adreçat a autònom@s o responsables d’empresa que, especialment en aquesta situació d’alerta sanitària pel coronavirus, necessiten un canvi en la reorientació del negoci que han posat en marxa.

Dins l’Aula Virtual, es realitza un webinar d’1 hora de durada mitjançant la plataforma online jitsi.org on es compartiran diferents pautes per analitzar com es pot reinventar un negoci, però sobretot tenint en compte quin ha de ser l’objectiu d’aquest canvi.

Dinamitzat per Yolanda Tarango, mentor & mentoring program manager en Barcelona Mentoring

OBJECTIU
  • Compartir pautes per reinventar el teu negoci d’acord amb la crisi derivada de la pandèmia COVID-19.

PROGRAMA
  • Què té de particular la crisi COVID-19?
  • Quin ha de ser el propòsit de la reinvenció del meu negoci?
  • Reinventa’t a través de les 4P’s
  • Quin serà el teu proper pas?

Data: Dimarts 28 d’abril 2020 – de 12h a 13h

Segona edició: Dimecres 29 d’abril 2020 – de 12h a 13h

Lloc: Aula Virtual del CSETC dins la plataforma jitsi.org

Material: És necessari disposar d’ordinador amb webcam i micròfon, o en el seu defecte, amb la tablet o mòbil que deurà tenir instal·lada l’aplicació.

Inscripcions: Exhaurides les places pel dimarts 28 pel dimecres 29 d’abril. Pots enviar un mail a activitats@csetc.cat per apuntar-te a la llista d’espera.

*Si no ets usuari del CSETC, per assistir a la formació és necessari aportar el DNI/NIE mitjançant un fitxer pdf o una foto del mateix, al correu info@csetc.cat

**És obligatori connectar-se uns 15 minuts abans al link que rebreu al vostre mail per assegurar que els aspectes tècnics de connexió, imatge i so funcionen correctament, i d’aquesta manera el temps d’1 hora del webinar sigui el temps efectiu real.