Resum de la 5a Nit de l’Emprenedoria

Prop de 90 persones van participar a la Nit de l’Emprenedoria que en la seva 5a edició organitzada pel Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) es va celebrar divendres 17 d’octubre al Centre Cultural de Cardedeu.

 

L’alcaldessa de l’Ajuntament de Cardedeu, Sra. Calamanda Vila, va donar la benvinguda als assistents i en el seu discurs d’obertura va reconèixer la valentia d’aquelles persones que amb la intenció, no només de trobar un mitjà per viure, sinó d’aportar valor a la societat, encetaven un projecte emprenedor. I coincidint amb el 3er aniversari de la seva inauguració, es va destacar la tasca del suport a l’emprenedor/a que consolida el paper del CSETC com a punt de referència. Va cloure l’acte l’Honorable Conseller d’Empresa i Ocupació Felip Puig que va subratllar la conveniència que les empreses consolidades que funcionen i funcionen bé s’impliquin en projectes emprenedors com a mecanisme d’impuls financer intel·ligent.

A l’acte va assistir la Sra. Nuria Betriu, Directora del programa Catalunya Emprèn, del qual el CSETC és entitat col·laboradora. 

La taula rodona, dinamitzada per Yolanda Tarango, va comptar amb la participació de Jose Pedro Tarango, tècnic en finançament de Barcelona Activa, Jordi Petit, soci fundador de Vantum Corporate, Raúl Rodríguez, CBC BBVA i Ricard Bonastre, entre d’altres, director del màster d’emprenedoria i innovació del TecnoCampus Mataró Maresme i fundador de Lead Reatings.

Entre els assistents hi havia projectes emprenedors que estaven en fase idea, en la fase de creixement i en la fase de consolidació. Diversitat, doncs i necessitats de finançament diverses. 

Després del debat es van lliurar els diplomes de la 2ª edició del Curs superior de màrqueting 2.0, xarxes digitals i comerç electrònic.