Sant Jordi 2021 a Cardedeu

Sant Jordi 2021 a Cardedeu CSETCEl dia 23 d’abril, parades de llibres i flors, al Parc Pompeu Fabra.

Aquest any, amb motiu de la pandèmia de la Covid19, les parades de Sant Jordi no estaran a les places del centre de la vila. El dia 23 d’abril, des de les 9 del matí fins les 9 del vespre, el Parc Pompeu Fabra acull les tradicionals parades de llibres i flors per celebrar Sant Jordi. Ho farà en dos espais separats, un per a les llibreries i l’altre per a floristeries, amb entrades i sortides diferenciades, control d’aforament i seguint en tot moment la normativa de les autoritats competents.

Per poder accedir al recinte és obligatori l’ús de mascareta. És important recordar que cal deixar una distància mínima d’un metre i mig amb les altres persones.

Enguany, per motius de seguretat, només poden posar parada els establiments del municipi que, habitualment, ja venen flors i llibres. Per aquest motiu, no trobareu, com en les anteriors edicions, parades de professionals d’altres productes relacionats amb Sant Jordi ni de les associacions del municipi.

Els dies 21, 22 i 23 d’abril algunes llibreries i floristeries també muntaran parada al davant dels establiments. A més a més, totes les llibreries del municipi realitzen descomptes durant tota la setmana.