Sessió informativa ajuts de la Generalitat per al sector comerç, artesania i moda 2017 – 28 setembre 2017

Orientat a empreses del sector.

El CSETC organitza una sessió informativa pel dijous 28 setembre a les 14h sobre la segona convocatòria dels ajunts de la Generalitat al sector comerç, artesania i moda.

El Departament d’ Empresa i Coneixement reforça el Programa de subvencions al comerç 2017 amb 8,5 MEUR, 1 milió d’euros més de la dotació prevista, i ha publicat el 25/7/2017 les bases de la segona convocatòria d’ajuts per a la millora de la competitivitat del sector per enguany.

Amb aquest pla d’incentius 2017, la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Direcció General de Comerç, concreta la seva voluntat de fer costat al sector del comerç, els serveis, la moda i l’artesania per aconseguir millorar-ne la posada al dia, modernització i rendibilitat, i alhora impulsar un creixement sostenible i respectuós amb l’entorn i el medi ambient.

Els incentius publicats avui s’adrecen a empreses individuals, associades o agrupades de comerç i del sector de l’artesania i la moda. El termini per acollir-se a aquests ajuts s’ha obert el 18 de setembre.  El programa de subvencions al comerç per a 2017 es completa amb les 3 línies publicades a l’abril del foment de la competitivitat de l’empresa a través  de les entitats, la línia d’ajut a la participació d’empreses artesanes a fires professionals d’àmbit nacional, estatal i internacional; i la línia d’internacionalització de la moda.

Línies d’Incentius al Comerç, als Serveis, a l’Artesania i a la Moda 2017

1.- Programa per la participació en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals a Catalunya. (per fires del Calendari de Fires de Catalunya 2017)

2.- Programa per a la transformació digital:

 • Presència a internet: crear una pàgina web presencial amb l’objectiu de donar a conèixer l’empresa i els seus productes o serveis a la xarxa. L’ajut cobrirà fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 500 euros.
 • Xarxes socials: alta i gestió dels perfils corporatius a les principals xarxes socials. La línia cobrirà fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 3.000 euros.
 • Comerç electrònic: crear la botiga online a partir d’un establiment físic. La línia cobrirà fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 3.000 euros.
 • Màrqueting digital: promocionar i comunicar a nivell online amb l’objectiu d’incrementar vendes, fidelitzar clients, crear marca…. La línia cobrirà fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 3.000 euros.
 • Digitalització de l’establiment a peu de carrer: dotat a l’establiment físic de tecnologies digitals per aconseguir un avantatge competitiu. L’ajut cobrirà fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 6.000 euros

3.- Programa per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establimentsSón beneficiaris d’aquesta línia les empreses de comerç, serveis, artesania i moda, amb diferents tipologies d’accions subvencionables:

– Per a la recuperació dels locals buits:

 •  La compra, arrendament o concessió administrativa de locals.
 • L’ús d’aparadors de locals tancats.
 • La continuïtat de l’empresa comercial.
 • L’ampliació de la superfície de venda annexionant un nou local.

– Per a la reforma d’establiments

 •  La reforma de l’establiment en parades de mercats municipals
 • La reforma de l’establiment de botigues a peu de carrer que tinguin una antiguitat mínima de 10 anys.

Per acollir-se a aquest programa, la inversió mínima subvencionable ha de ser de 2.000 euros.

4.- Programa per a la promoció i comercialització dels productes artesans (activitats del Repertori de Famílies d’Oficis Artesans)”

Aquí teniu el link de la convocatòria

 

Data: Dijous 28 setembre – de 14h a 15.30h

Lloc: CSETC, c. Josep Vilaseca, 23 Cardedeu

Si estàs interessat en assistir-hi omple el Formulari inscripció

Contacte CSETC:  info@csetc.cat o 93 844 43 02