Subvencions d’emprenedoria femenina al sector digital del Pla DonaTIC

Ens fem ressò de la segona convocatòria que des de Polítiques Digitals de la Generalitat s’impulsa per a l’emprenedoria femenina en l’àmbit tecnològic amb una línia de subvencions del Pla DonaTIC. La iniciativa del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori s’emmarca en el Pla DonaTIC que fomenta l’apoderament de les dones i promou el lideratge femení en un àmbit clau com és el sector TIC a Catalunya. El termini de presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria és del 5/09/2022 al 5/10/22.

En podran ser beneficiàries, les empreses establertes a Catalunya, que tinguin entre un any i cinc de vida des de la seva constitució i en les quals hagi participat com a mínim una dona a l’equip fundador i que actualment formi part de l’equip directiu.

Característiques d’aquesta convocatòria:

  • S’atorgaran ajuts d’entre 15.000 i 35.000€ fins a esgotar el pressupost total de la convocatòria, que és d’1M€, el doble que el de la primera edició.
  • S’amplia fins als 5 anys l’edat màxima de les empreses beneficiàries i, per primer cop, també podran optar als ajuts les societats limitades unipersonals i les autònomes

Consulta tota la informació, requisits i accés al tràmit aquí