Tallers formatius de licitacions públiques i inscripció al RELI – Octubre/novembre 2018

Aquesta tardor es realitzaran al CSETC quatre tallers formatius per conèixer els aspectes clau per presentar-se a concursos públics i accedir amb facilitat al Registre Electrònic d’Empreses Licitadores (RELI). Les formacions s’adrecen a persones emprenedores, iniciatives d’Economia Social i petites i mitjanes empreses.

El taller “Com funcionen les licitacions?” és una formació teòrica i pràctica per aprendre els punts clau d’una licitació, incidint en l’anàlisi formal dels plecs de condicions i les estratègies per millorar les ofertes. En aquest sentit, s’explicarà com interpretar els plecs de condicions, com adequar-se als criteris d’adjudicació i com complir les obligacions documentals considerant la nova Llei 9/2017 de Contractes del Sector Públic. Se celebraran dues sessions independents (no connectades) els dies 1 d’octubre de 10h a 14h i el 5 de novembre de 16h a 20h al CSETC.

D’altra banda, el taller “La inscripció al RELI” servirà per conèixer de primera mà el concepte de RELI i el circuit d’inscripció de dades (connexió i identificació, introducció de dades i signatura i enviament de la sol·licitud). Cal recordar que la inscripció al RELI és un pas imprescindible per optar licitacions i concursos públics. Aquestes formacions independents es faran el 15 d’octubre de 10h a 12h i el 19 de novembre de 16h a 18h al CSETC.

Inscripcions al link corresponent:

  • 1 d’octubre de 10h a 14h. “Com funcionen les licitacions?”
  • 15 d’octubre de 10h a 12h. “La inscripció al RELI
  • 5 de novembre de 16n a 20h. “Com funcionen les licitacions?”
  • 19 de novembre de 16h a 18h. “La inscripció al RELI

Lloc: Totes les formacions es faran al CSETC (Carrer Josep Vilaseca 23, Cardedeu).

Contacte CSETCinfo@csetc.cat  o 93 844 43 02