TIC TAC – Presentació programa 2014-15

 

L’objectiu d’aquest programa és que les persones participants (impulsores i/o gestores de negocis de sectors tradicionals –industrials i comercials-) implantin (i/o millorin) en real, eines i accions 2.0 per a la difusió dels seus productes i/o serveis.

El proper 17 de desembre, a les 10.00 hores, explicarem les dinàmiques del programa (horaris, requisits per assistir, etc.), els circuits i continguts previstos per a cada un dels participants, presentarem els ponents, etc.

És important que vinguis per tal de poder contrastar personalment les teves preferències i ajustar el màxim possible els continguts finals de cada una de les sessions.

Et recordem que aquest curs està subvencionat en més d’un 95% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Cardedeu. Per poder ser beneficiari d’aquest descompte s’han d’acomplir els següents requisits:

– Fer el pagament de 50,00 euros equivalent a la part del curs no subvencionada abans del 20 desembre 2014.

– Tenir el domicili fiscal de l’activitat econòmica ubicat a Cardedeu, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, La Roca del Vallès, Vilalba Sasserra i Cànoves i Samalús.

Si us plau, confirma’ns la teva assistència a activitats@cstec.cat.

Lloc: CSETC – c. Josep Vilaseca, 23 – 08440 Cardedeu – 93 844 43 02